Katern

Doe mee met het FC Utrecht voetbalkamp bij JSV Nieuwegein

Ben je tussen de 7 en 13 jaar oud en wil je trainen als een echte FC Utrecht-speler? Doe dan nu mee met het FC Utrecht voetbalkamp bij JSV Nieuwegein dat wordt gehouden op Sportpark Galecop op 31 oktober en 1 november! Alle dagen van een FC Utrecht Voetbalkamp starten om 09.00 en zijn om 16.00 afgelopen. De FC Utrecht Voetbalkampen zijn voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. Meiden én jongens. Veldspelers én keepers. Leuk, leerzaam en uitdagend voor elk niveau.

Er wordt een inspirerend programma samengesteld dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Een FC Utrecht Voetbalkamp is een voetbalkamp waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen, waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal en dus beter presteert.

Iedere schoolvakantie organiseert FC Utrecht voetbalkampen, zowel in Utrecht op het eigen trainingscomplex Zoudenbalch, als in de regio. De FC Utrecht Voetbalkampen in de regio vinden plaats bij partnerclubs van FC Utrecht.

Kleine groepen en inschrijven
Er wordt getraind in kleine groepen, zodat elke speler persoonlijke aandacht krijgt. Dit bevordert zowel de technische en tactische ontwikkeling als de persoonlijke groei van de kinderen. Opgeven kan op de website van de organisatie. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Heb je die niet ontvangen? Neem dan contact op via de mail: experience@fcutrecht.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk