Doe jij ook mee met NLdoet?

Zit jij bij een maatschappelijke organisatie of bijvoorbeeld een (sport)vereniging en kan je wel wat extra vrijwilligers gebruiken voor een klus? Bijvoorbeeld het clubhuis schilderen, een leuke activiteit voor cliënten of de tuin onder handen te nemen? Meld je dan aan voor NLdoet 2024 op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Tot eind deze januari kan je je project aanmelden en misschien kom je ook nog in aanmerking voor een financiële bijdrage. Alle informatie vind je op de website van NLdoet.

Horeca Toerisme College
Net als voorgaande jaren coördineert Samen voor Nieuwegein hier NLdoet. Ze brengen het vrijwilligersevenement onder de aandacht, zetten projecten in de spotlight, proberen de activiteiten wat meer bekendheid te geven en bezoeken alle projecten. Bovendien plaatst Samen voor Nieuwegein op vrijdag 15 maart ook zo’n 100 studenten van het Horeca Toerisme College bij diverse projecten om daar grote stappen te zetten. Reinaerde Lijsterbes, de Bibliotheek De Tweede Verdieping, het clubhuis van het Leger des Heils en de Museumwerf zijn bijvoorbeeld locaties waar deze studenten aan de slag gaan. Zo worden de maatschappelijke organisaties goed geholpen en ervaren de studenten om wat voor een ander te betekenen.

Aanmelden kan nog tot eind januari
Momenteel hebben 25 Nieuwegeinse projecten zich al aangemeld en dit aantal zal nog toenemen. Weet jij niet zeker of je jouw project kan aanmelden of heb jij op een andere manier hulp nodig bij NLdoet, neem dan even contact op met Paula van Samen voor Nieuwegein. Ze is bereikbaar via paula@samenvoornieuwegein.nl. Maar wacht niet te lang want aanmelden kan tot eind januari 2024.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren