Djembé workshops in De Kom

Op zaterdag 27 maart worden in Kunstencentrum De Kom twee djembé workshops gehouden. Eén voor beginners en één voor gevorderden. Inschrijving is open voor iedereen, dus ook voor mensen die nog geen cursus bij De Kom volgen. De workshops duren anderhalf uur.

De djembé is een Afrikaanse handtrommel met ongelooflijke kracht en expressie. Workshopdocent Ebrima Cobra Mass is geboren in Tambana in Gambia. Tambana is een cultureel centrum van Gambia waar spelers samenkomen uit Mali, Guinee en Senegal. Al deze invloeden hebben Ebrima gevormd tot een speler met een prachtige timing en expressie. Hij was bandleider van bands Jamorai and Sama-kung en gaf percussielessen aan toeristen in Gambia. Sinds twee jaar woont Ebrima in Nederland. Als geen ander kan hij je iets laten proeven van de Afrikaanse sferen.

In zijn percussielessen stapt Ebrima vaak over naar zang en dans. In deze workshop kun je niet stil blijven zitten. Ebrima geeft de workshops samen met Hans de Vries (djembé docent bij De Kom). De workshop voor beginners begint om 13.30 uur en die voor gevorderden om 15.15 uur. De kosten zijn € 10,00. Je kunt je opgeven bij het Kunstencentrum De Kom via telefoonnummer: 030 – 60 438 92.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk