De zomer begint in Vreeswijk

Zaterdag 19 juni viert de Biologische Boerenmarkt In Vreeswijk het begin van de zomer. Er wordt gekookt, geproefd, geschilderd en genoten van moois en lekkers. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur zijn er extra activiteiten op de zaterdagmarkt zoals:

Kookdemonstratie: proeven en genieten van bijzondere gerechten met biologisch varkensvlees

‘Schilder je eigen zonnebloemen van van Gogh’: voor de bezoekers van de markt staan de zonnebloemen en alle attributen klaar om een mooi schilderij te maken. Een selectie van deze schilderijen wordt in de etalages van de winkeliers en in de bibliotheek geëxposeerd.

Expositie beeldende kunst van Reina Cleveringa. Reina Cleveringa werkt in steen. Zij maakt unieke beelden, die elk een eigen taal spreken. Het impressieve karakter van haar beelden zijn kenmerkend voor haar werk.In de beelden wordt een voortdurend doorgaande beweging stilgezet in een moment.

Tafel-object Il Sogno

De Polderknol: de Polderknol laat u kennismaken met biologische medicinale kruiden van Nederlandse bodem. etc.

De Biologische Boerenmarkt Vreeswijk wordt sinds 3 april 2004 iedere zaterdag gehouden aan de Oude Sluis in Vreeswijk. Vreeswijk is een prachtig oude dorpskern in het hart van Nederland (Nieuwegein), gelegen aan de rivier de Lek. De boerenmarkt, de mooie omgeving en het prachtige dorp zijn een ideale combinatie voor een heerlijk dagje uit.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren