De wond van Nieuwegein

De ijsbaan is weer weg. Wat blijft is een gapende wonde. Een pijnlijke herinnering aan het falende beleid van het college van VVD, PvdA en D66, aldus GroenLinks. Denk niet dat het nu allemaal voorspoedig zal gaan verlopen. Want een nieuw debacle is alweer in zicht. Het volgende is het geval. We citeren van de website van GroenLinks Nieuwegein:

“In december hebben bewoners die rondom “De wond van Nieuwegein” wonen een brief in de bus gekregen met de mededeling dat er een mobiele bioscoop zal worden gevestigd op “de plek”, zal ik het maar even noemen. Als men problemen heeft of vragen: “Laat het maar even weten aan het projectbureau Binnenstad”. Zo luidde de boodschap van de brief. Er zijn nu eenmaal mensen die dan ook zo eigenwijs zijn om inderdaad iets van zich te laten horen. Ze hebben enkele indringende vragen.”

“Bijvoorbeeld: “Hoe zit het met de decibellen aan geluid?” Wie zich de laatste jaren in een bioscoop heeft gewaagd, weet waar we het over hebben. “Hoe is de brandveiligheid gewaarborgd?”; “Is er rekening gehouden met mogelijke overlast van het publiek, vandalisme misschien?” Toen de Amstelhoek nog in bedrijf was, reageerde de gemeente ook niet als de bewoners melding maakte van buitensporige geluidsoverlast. Logisch dus dat de bewoners zich niet helemaal op hun gemak voelen bij het idee van een mobiele bioscoop onder hun raam.”

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren