De wijkkrant voor de wijk Batau-Zuid is weer uit

De  wijkkrant voor de bewoners in Batau-Zuid is weer uit. Mocht u hem gemist hebben, kwijtgeraakt zijn of gewoon even op uw computerscherm willen lezen, de wijkkrant van uw buurt staat hier nu ook altijd on-line. U vindt overigens hier al het verdere nieuws over uw wijk.

In de wijkkrant van mei 2024 vindt u veel zaken aangaande uw leefomgeving, nieuws van het wijknetwerk en nog veel meer. Klik hier om de wijkkrant te downloaden. Handig toch? Veel lees plezier. En ………… hij is er niet alleen voor de wijkbewoners ook anderen mogen hem lezen.

Voorzitter Wijknetwerk Batau Zuid, Erik van de Voort: ‘De vakanties zitten er weer op en veel zijn weer aan het werk gegaan. Op de agenda voor het wijknetwerk staat onder andere dat we ervoor zorgen dat we in alle acht buurten, die onze wijk kent, kunnen beschikken over een buurtvertegenwoordiger. Lees daarover meer op pagina 2 in dit wijknieuws van september. Wilt u de spraakbaak van uw buurt zijn, neem dan contact op met het secretariaat. Veel lezers hebben gevraagd naar de mogelijkheid om naar het voorbeeld van Batau-Noord in 2025 een fietsrommelroute in onze wijk te organiseren. Op dit moment zijn we dit samen met de organisatoren van Noord aan het onderzoeken. Wordt zeker vervolgd! En wilt u meedenken of meehelpen…laat het ons vooral weten!’

Veel leesplezier!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk