De strip van Kim Houtzager

Kim Houtzager is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Ook op De Digitale Stad Nieuwegein schrijft ze wekelijks een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen in de Digitale Stad Nieuwegein.

Kim woont al meer dan 25 jaar in Nieuwegein heeft al vele veranderingen meegemaakt. Zowel het verleden, heden als de toekomst van Nieuwegein houdt haar bezig. Afgestudeerd op de PABO heeft ze besloten haar droom van auteur en illustrator na te volgen.

Kim: ‘Bij het winkelen op Cityplaza kom ik soms bij het verdiepte winkelplein voor het gemeentehuis. Om van het straatniveau naar beneden te gaan, gebruik je de roltrap, lift of trap. Tijdens deze gladde dagen vermijd ik liever de trap en maak ik gebruik van de roltrap. Ik hoorde echter dat de roltrap met enige regelmaat stilstaat. Het geeft me toch een onprettig gevoel. Wat als hij opeens stil komt te staan met mensen erop? Er zijn vast wel veiligheidsmechanismen, maar ik merk dat ik de band toch iets steviger vasthoud. In ieder geval is er op korte afstand koffie aanwezig om van de schrik te bekomen.’

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren