De Kindervakantieweek komt er weer aan

Zoals elk jaar organiseert de Stichting Welzijn Nieuwegein in de laatste week van de basisschool zomervakantie de Kindervakantieweek. Dit jaar is dat van 27 t/m 31 Augustus. De kindervakantieweek is een week vol activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en vind plaats in de Nieuwegeinse buurthuizen. Als centraal thema is dit jaar gekozen voor: Met z’n allen ……… Elk buurthuis geeft hier weer een eigen invulling aan.

Zo gaan ze bij buurthuis de Bongerd naar Disneyland, speelt in de Boog zich alles af rond te Euro, gaat ’t Dok op weg naar Zweinstein, Buurthuis Kerkveld gaat naar De Verborgen stad, de Spil gaat naar de Jungle, bij de Brink doen ze van alles met z’n allen en in Vreeswijk gaan ze met z’n allen een kijkje nemen achter de schermen van de televisie. Bij ’t Klokhuis / bouwspeeltuin Bouwgein zijn ze momenteel met z’n allen nog hard aan het denken hoe de week er dit jaar uit gaat zien. Al met al belooft het weer overal een dolle week te worden.

Dit jaar kent de kindervakantieweek een tweetal nieuwe elementen. Extra aandacht wordt er gegeven om de week aantrekkelijker te maken voor de oudste kinderen. Zo komt er voor alle kinderen van 10 t/m 12 jaar een grootse disco met allerlei attractieve activiteiten. Bijzonder is dit jaar de samenwerking met de Nieuwegeinse Theatergroep PIT. Zij verzorgen een speciaal voor de kindervakantieweek gemaakte voorstelling die traditioneel op woensdag in theater de Kom zal plaatsvinden.

De inschrijving van de kinderen die mee willen doen aan de kindervakantieweek start dit jaar op maandag 18 juni. Wees er snel bij want soms is de belangtelling zo groot dat er een maximum aan het aantal deelnemers wordt gesteld.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren