De ‘Galecop Geweldig Week’

Van zaterdag 12 tot en met zaterdag 19 oktober organiseren diverse partners en bewoners uit de wijk Galecop een ‘Galecop Geweldig Week.’ Onder het motto ‘Vind je weg gezond & wel in de Wijk’ zijn er her en der in de wijk open lessen, workshops, activiteiten gericht op gezond & wel leven. Voor en door Galecoppers, van alle leeftijden!

Zaterdag 12 oktober zal de week geopend worden met een informatief en muzikaal festival in winkelcentrum Galecop. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur is er een ‘open podium’ met spetterende optredens, informatieve kraampjes en activiteiten, muziek en natuurlijk een hapje en een drankje. Bij deze aftrap ontvangen alle belangstellenden het programma met activiteiten in de week en een stempelkaart. Wie de meeste activiteiten heeft bezocht in de ‘Galecop Geweldig Week’ ontvangt een boodschappenpakket samengesteld door de winkeliersvereniging.

Wil je ook een kraampje op zaterdag 12 oktober? Wil je het podium op met jouw talent of weet je iemand om hiervoor uit te nodigen? Wil je een activiteit aanmelden voor in het programma van de week? Heb je andere leuke suggesties? Laat het de organisatie dan weten. Dat kan door een e-mail te sturen naar bijvoorbeeld Bette van Lunteren van Movactor. (bvanlunteren@movactor.nl)

Deze zomermaanden zullen worden gebruikt om het programma rond te krijgen zodat de aankondiging mee kan in de wijkkrant ‘De Galecopper’ van september.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk