David Toxopeus nieuwe trainer van Geinoord

Na afloop van de oefenwedstrijd tussen SV Geinoord en CDW maakte het bestuur van SV Geinoord de naam bekend van de nieuwe trainer die komend seizoen de selectie gaat trainen. Het is David Toxopeus (38), voormalig eerste elftalspeler van Brederodes die deze club ook vier seizoenen lang heeft getraind en van de vierde naar de derde klasse leidde.

Vorig seizoen werd nog de nacompetitie gehaald door de geelgroene formatie die dit seizoen genoegen moet nemen met een veel lagere klassering. Toxopeus is ook assistent bij OJC Rosmalen waar David Vecht hoofdtrainer is en de voormalige FC Utrecht-doelman als keeperstrainer fungeert.

Zoals bekend vertrekt Dick Kooijman aan het einde van dit seizoen bij SV Geinoord waar hij aan zijn eerste competitie bezig is. Hij speelde vanmiddag 1-1 in een oefenwedstrijd tegen CDW uit Wijk bij Duurstede waar zijn broer Joost trainer is.

Het bestuur van SV Geinoord is zeer verheugd met het aanstellen van David Toxopeus als hoofdtrainer. Met zijn voetbalervaring, beleving en ambitie kan David Toxopeus bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de selectie en het realiseren van verzorgd en attractief voetbal. Daarnaast past David Toxopeus ook prima als persoon binnen de club. SV Geinoord en David Toxopeus verheugen zich op de toekomstige samenwerking. Hij tekent een contract voor één jaar, met de intentie langer met elkaar door te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren