David Munnelly geeft concert op de Museumwerf in Vreeswijk

David Munnelly speelt donderdagavond 26 september op de Museumwerf aan de Wierselaand 113 in Vreeswijk. Dit is tevens de seizoensstart van de trekzakacademie, dus is er de mogelijkheid om voor dit optreden zelf een trekzak uit te proberen in een proefles. Voorkennis is niet vereist, en je hoeft ook geen noten te kunnen lezen. Leerlingen van alle leeftijden; ook op je 85e kun je nog beginnen. De docent is Wouter Kuyper. Hij is de vaste docent aan trekzakacademie in Nieuwegein.

Folkmuziek
Iedereen die graag folkmuziek maakt of luistert weet dat Ierland in de top staat met zijn fantastische folk. The Dubliners of the Chieftains staan in ieders geheugen gegrift met hun swingende jigs en reels, en de meest betoverende ballads. Die bands zijn alweer van een tijdje geleden, maar de Ierse folk leeft nog steeds ten volle en een van de bekendste folkmuzikanten van het moment is David Munnelly.

Concert David Munnelly
Deze virtuoze Ierse “box player” komt een concert spelen op de Museumwerf. Op zijn Ierse accordeon (trekzak) neemt hij ons mee naar het Ierland van zijn jeugd waar hij leerde spelen van zijn oma. Zijn muziek is ongeëvenaard, en hij weet zijn publiek daarnaast ook te boeien met zijn charmante en humorvolle verhalen. Klopt je hart voor de Ierse folk, dan wil je dit concert niet missen. De avond begint om 20.15 uur en het concert zal beginnen om 20.30 uur. Voor meer informatie en om kaartjes te bestellen, klik hier.

Trekzakacademie
Deze avond geldt ook als seizoensstart voor de trekzakacademie. Voor nieuwe geïnteresseerden is er voor het concert ook een proefles trekzak. Iedereen die nog nooit een trekzak heeft vast gehad, maar het nu toch eens wil proberen is van harte welkom. Er zijn een (klein) aantal trekzakken beschikbaar, dus schroom niet, en schrijf je in!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren