Dames Vrevok op zoek naar hoofdsponsor

Het eerste damesteam van volleybalvereniging Vrevok is dringend op zoek naar een hoofdsponsor. Als er voor eind juni geen nieuwe geldschieter is gevonden, dan moet het team worden teruggetrokken uit de eredivisie.

De dames promoveerden afgelopen seizoen vanuit de eerste divisie naar de landelijke eredivisie. De organisatie rondom dames 1, bestaande uit een groep van ongeveer tien vrijwilligers, is daarna hard aan de slag gegaan met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Men was al een mondelinge overeenkomst met een nieuwe hoofdsponsor aangegaan. Helaas heeft dit bedrijf zich op het laatste moment teruggetrokken. Door het ontbreken van de benodigde financiële middelen is er inmiddels veel onzekerheid ontstaan. Vergevorderde onderhandelingen met een nieuwe trainer en nieuwe speelsters moesten daarom worden stopgezet. Zodra zich echter een nieuwe hoofdsponsor meldt voor de enthousiaste damesselectie, kan men zich concreet gaan voorbereiden op het debuut van de Vrevokdames in de eredivisie.

Hierbij dus een dringende oproep aan het bedrijfsleven: Steun de ambitieuze dames van Vrevok! Zorg ervoor dat zij volgend seizoen alsnog op landelijk niveau – in de eredivisie – kunnen spelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met manager Karin van de Peppel, telefoon: 06-11072476 of kpeppel@kpeppel.tmfweb.nl.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren