D66 en VVD doen NL DOET!

Zaterdag 17 maart tijdens NL DOET maken D66 en VVD bouwspeeltuin Jeugdland in Nieuwegein zuid gereed voor het nieuwe seizoen. De speeltuin wordt verbeterd. Het groen krijgt een opknapbeurt. Er komt een picknicktafel en een houten bak voor los speelgoed. Bij goed weer krijgt het pannaveldje een verfbeurt. En daarna nemen kinderen de bouwspeeltuin weer over.

De D66 en de VVD in Nieuwegein: ‘Vrijwilligerswerk is belangrijk. Ook in de toekomst blijven vrijwilligers nodig om activiteiten te organiseren. Om die reden hopen D66 Nieuwegein en de VVD dat veel Nieuwegeiners hun voorbeeld volgen en als vrijwilliger aan de slag gaan bij sportverenigingen, op school, in de wijk of bijvoorbeeld in verzorgingshuizen. Maatschappelijke participatie in de vorm van vrijwilligerswerk is belangrijk. En dat geldt niet alleen voor mensen die het uitvoeren maar juist ook voor ouderen, die door de inzet van vrijwilligers een wandeling kunnen maken. Of voor kinderen die door vrijwilligers kunnen sporten of spelen in de bouwspeeltuin.’

Elke woensdagmiddag en zaterdag spelen honderden kinderen met veel plezier in bouwspeeltuin Jeugdland aan het Helmkruid in Nieuwegein zuid. Veel vrijwilligers zorgen ervoor dat kinderen veilig kunnen knutselen, bouwen en spelen. Met de opknapbeurt van de bouwspeeltuin dragen D66 en VVD eraan bij dat ook in 2012 kinderen in de bouwspeeltuin plezier kunnen hebben.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren