Cursus Carambole Biljarten voor beginners en gevorderden

In deze cursus leert u alle beginselen van het biljartspel. Het minimale aantal van 6 tot een maximaal aantal van 8 deelnemers per Cursus. Na het vaststellen van ieders niveau wordt er een tafelindeling gemaakt. Er wordt gespeeld op 2 tafels met maximaal 4 deelnemers per tafel. Er is veel aandacht voor de persoonlijke begeleiding. Door het met elkaar leren leert u ook van elkaar.

Door meer dan 25 jaar ervaring in het lesgeven heeft de leraar een vernieuwende benadering ontwikkeld voor de beginnende en gevorderde biljarter. Hij heeft zich verdiept in de problemen die beginnende en gevorderde biljarters ervaren en daar lesstof op ontwikkeld. Waarbij denkwijze, spel uitleg, materiaalkennis, houding, keuvoering en sociale omgang centraal staan. Na het volgen van deze cursus zal u meer zelfverzekerder aan de biljarttafel staan dan voorheen.

Deze cursus wordt op vrijdagavond of zaterdagmiddag gegeven in Café De Stichtse Taveerne Twijnstraat 43 in Utrecht. De cursuskosten bedragen € 145,00 en de lessen zijn één keer per twee weken. U kunt deze cursus vinden onder de categorie Lichaam en Geest op de website van de Volksuniversiteit.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren