Culturele middag in De Rank

De Unie van Vrijwilligers organiseert op dinsdag 21 maart 2006 een culturele middag in De Rank. De Nieuwegeinse 55-plussers en mensen met een functiebeperking zijn van harte welkom. De Nieuwegeinse Volksdansgroep voor actieve senioren verzorgt een optreden en we hopen en verwachten dat het publiek niet alleen kijkt, maar ook meedoet! Bovendien brengt ouderenkoor de Lekzangers allerlei liederen ten gehore en ook hierbij mag men meezingen. Ter afsluiting wordt een bingo en verloting gehouden, waarbij weer leuke prijzen te winnen zijn.U bent van harte welkom in kerkelijk centrum “De Rank” aan de Nijemonde 2 te Nieuwegein. Het begint om 14.00 uur en de entree bedraagt € 1,50 met gratis een kopje koffie of thee.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Culturele middag in De Rank

De Unie Van Vrijwilligers organiseert op dinsdagmiddag 16 maart 2004 een culturele middag in De Rank in Nieuwegein.

Onder het motto ‘Kom kijken en doe mee’ wordt door de Volksdansgroep een optreden verzorgd, waarbij een accordeonist van WDOB muzikale ondersteuning verleent. Ook zal het ouderenkoor “De Lekzangers” een uitvoering geven. Ter afsluiting van deze middag wordt een bingo gedraaid en een verloting gehouden, waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

U bent van harte welkom in het kerkelijk centrum “De Rank” aan de Nijemonde 2 te Nieuwegein. De aanvang is om 14.00 uur en de entree bedraagt € 1,50 met gratis een kopje koffie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk