Creatievelingen gezocht voor de Kerstmarkt op Bouwspeeltuin Bouwgein

Op zaterdag 14 december aanstaande wordt voor de derde keer de Kerstmarkt Batau-Noord georganiseerd. Het klinkt ver weg maar er moet veel gebeuren. Kerstmarkt Batau-Noord is een initiatief voor creatieve duizendpoten die graag allerlei dingen zelf maken. Kom op de Kerstmarkt al die leuke spulletjes te koop aanbieden. Want de organisatie is begonnen met de voorbereidingen.

De kerstmarkt vindt plaats op het terrein van Bouwspeeltuin Bouwgein aan de Hoveniersweide 9 van 15.00 tot 20.00 uur. De entree is gratis. Maar geen markt zonder verkopers, dus ben je creatief en maak je de mooiste dingen? Meld je dan vóór 1 november aan via het e-mailadres: kerstmarktbataunoord@gmail.com.

Met ongeveer 30 kramen met handgemaakte (kerst)artikelen in een gezellige kerstsfeer met een hapje en drankje en voor kinderen van alles te doen. De huur van een kraam is vanaf € 12,50.

Het idee voor een kerstmarkt ontstond afgelopen winter in de lockdown toen de dagen korter werden en de behoefte aan iets gezelligs begon te kriebelen bij de vriendinnen Justine, Mariëtte en Marloes uit de wijk Batau Noord. Zij kwamen op het idee om een kerstmarkt te organiseren waarbij uitsluitend handgemaakte producten verkocht mogen worden.

De kerstmarkt vindt plaats rond bouwspeeltuin Bouwgein aan de Hoveniersweide en zal duurt van 15.00 uur tot 20.00 uur. De entree is gratis. De eerste Kerstmarkt werd gehouden op vrijdag 16 december 2022 en trok zo’n 500 bezoekers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren