Cosbodag op 28 oktober aanstaande

Op 28 oktober aanstaande houdt de Cosbo weer haar gebruikelijke dag. Dit keer met het theam: ‘De werkvloer van de Maatschappij, alles over vrijwilligers’. De Rabobank Nieuwegein sponsort deze dag.

Het goede initiatief van de Seniorenraad met een bijeenkomst over Vrijwilligerswerk geven zij een vervolg met een bijeenkomst over de vrijwilligers zelf. Wat motiveert ze. Waar vinden zij hun voldoening. Waarom zijn zij zo belangrijk. Het is tijdens deze bijeenkomst de bedoeling om voor vrijwilligers en vrijwilligerswerk een thema te maken waar voortdurend over gesproken gaat worden. Dat is belangrijk omdat in de toekomst er steeds meer vrijwilligers nodig zijn, zeker wanneer de nieuwe wetgeving van het rijk (WMO) en de bezuinigingen van de gemeenten hun effecten doen gelden. De bijeenkomst vindt plaats in de Rank aan de Nijemonde 2. Om 09.30 uur gaat de zaal open en duurt tot 14.30 uur.

Zoals gebruikelijk moet u zich even telefonisch aanmelden bij het Infopunt Ouderen op maandag en woensdag van 9.30 uur tot 11.30 uur of op donderdag van 14.00 uur tot 16.00 uur en dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. Het telefoonnummer is: 030 – 60 315 40. De entreeprijs bedraagt € 2,50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren