Consumptiebonnen voor vrijwilligers Harley-Kie-Dee-Dag

Afgelopen zaterdag vond de Harley-Kie-Dee-Dag in Vreeswijk plaats. Dit is een jaarlijks motorfeest voor gehandicapten, georganiseerd door de Vreeswijkse motorrijders en gehandicaptensport Vianen. Ook diverse andere motorvriendenclubs verleende hun medewerking waaronder de MDDR, RAL69, DHHC ook de winkeliersvereniging Vreeswijk. De VVD waardeert de inzet van de vrijwilligers die daardoor de genoemde doelgroep een fantastische mooie dag hebben bezorgd. De VVD, vertegenwoordigd door raadsleden Shekoen Ramautarsing, Lia Hack, Edwin van Straten en Mark Snoeren, bracht haar waardering voor dit werk van de vrijwilligers tot uiting door hen consumptiebonnen aan te bieden.
Wethouder mr. A.W. Kolff (VVD) heeft het welkomstwoord verricht en even daarna werd er middels een knallende toeter het startsein gegeven om de motortoertocht te beginnen. Dit evenement werd afgesloten met een barbecue en entertainment en uiteraard nagenieten met muziek.
Shekoen Ramautarsing: ‘Het was geweldig om te zien hoe de mensen met volle teugen hebben genoten van deze dag. Tevens was het bijzonder om te zien hoe met een klein gebaar mensen zo gelukkig gemaakt kunnen worden.’

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren