Communicatie per computer

Onder deze titel zal een presentatie worden verzorgd tijdens de maandelijkse kontaktavond van de Computer Contactgroep Nieuwegein. Hierbij zullen het werken met Internet, het e-mailen en het chatten aan de orde komen.

Voor het onderdeel Internet zal worden getoond, hoe informatie van het Internet kan worden gekregen via een zoekmachine en op welke wijze daarvan gebruik kan worden gemaakt. Bij het e-mailen zal onder andere het veiligstellen van adressenbestanden worden getoond, terwijl ook het voorkomen van ongewenste reclame zal worden aangegeven.

Het geheel zal worden ondersteund door directe verbindingen met groepsleden in Nederland, maar ook zal een chatverbinding tot stand worden gebracht met Nieuw Zeeland. Er zal gebruik gemaakt worden van het internationaal bekende programma ICQ, dat gratis beschikbaar is voor computergebruikers.

Vrijdagavond 10 januari zijn belangstellenden welkom in het Centrum De Voorhof aan de Wiersdijk 8b. De aanvang van de presentatie is om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren