Centrum voor levensvragen Lekstroom organiseert avond over ‘Omgaan met verlies’

Iedereen krijgt vroeg of laat met verlies te maken. Dat kan het verlies van een dierbare zijn, van gezondheid, maar je kunt ook verlies ervaren als je een baan misloopt die je graag had willen hebben of als je in financiële problemen raakt. Je kunt verlies ervaren als je niet toegelaten wordt voor een opleiding, als je geen contact meer hebt met je kind(eren) en/of kleinkind(eren) of vrienden van vroeger.

Je hoeft niet oud te zijn om verlies ervaren. Denk aan het verlies van contacten door Covid of door een depressie. Zoveel vormen van verlies! Hoe voelt het, hoe ga je ermee om, hoe vat je weer moed en vind je een uitweg. Vind je steun bij anderen, bij een activiteit, in geloof of op een andere manier. Wat brengt zo’n proces je? Daarover gaat het op 22 oktober bij het Centrum voor Levensvragen in Nieuwegein.

Marije Vermaas van het Centrum voor Levensvragen houdt een inleiding, er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen door te vertellen of juist te luisteren. Ds. Ruth Six opent de avond en sluit af. De avond wordt gehouden in de Dorpskerk aan de Nedereindseweg 1-3 in Jutphaas van 20.00 uur tot 22.00 uur. Aanmelden mag door een e-mailtje te sturen naar: ontmoetenenbezinnen@pggn.nl maar hoeft niet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk