Cannelloni gevuld met spinazie en kabeljauw. Voor dit gerecht nodig voor 2 personen:
20 pijpjes cannelloni
1 bakje ricotta
2 kabeljauwfilets
2 zakken spinazie, ongeveer 1 kilo
2 teentjes knoflook
2 grote uien
1 blikje gepelde tomaten
sap van 1 limoen
200 gram geraspte parmesaanse kaas
peper en zout naar smaak
beetje olie
In een pan de gehakte knoflook en gesneden uien aan fruiten, daarbij de spinazie en laten slinken. Daarbij de limoensap en peper doen en zout en de ricotta.
De kabeljauw bakken in weinig olie en fijn snijden.
De vis mengen door het spinazie mengsel.
De ovenschaal bodem bedekken met de geprakte gepelde tomaten.
De cannelloni vullen met het spinazie mengsel, dat kan met een spuitzak, maar theelepel gaat ook prima.
Deze op de tomatenpuree leggen en daarover de rest van de spinazie verdelen.
De geraspte kaas erover.
Oven voorverwarmen op 190 graden en de schotel 30 minuten garen.
Eet smakelijk!