Burgemeester aanwezig bij opening feestweek basisschool De Meander

Op daltonschool De Meander aan de Morelgaarde wordt het nieuwe schooljaar er één met een speciaal gouden randje. Daarom trapte de school het jaar af met een feestelijke eerste schoolweek, die door burgemeester Marijke van Beukering officieel geopend werd tijdens een percussievoorstelling van de leerlingen.

De week bestond voor de leerlingen uit een aaneenschakeling van leuke en ook leerzame activiteiten. Van een sportdag, een tekenwedstrijd en een voorstelling van Wereldreiziger tot een voorleesuurtje voor het slapen gaan. De pannenkoekenlunch viel ook erg in de smaak bij de leerlingen, net als de silent disco en de gek-haar-dag. “Het was een heerlijke en ontspannen, maar ook intensieve start van het schooljaar” vertelt Annemieke Verweij, een van de directeuren van De Meander. “De leerlingen hebben genoten en wij als team genoten net zo hard mee.”

De school vierde deze week onder andere dat zij dit jaar 25 jaar daltonschool zijn, maar ook dat juf Carla van Kouwen 40 jaar in het onderwijs zit. De komst van de nieuwe (duo)directeur Lara Hinfelaar gaf het feest nog extra glans.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk