Buikdansen bij Artemis Yoga

Artemis Yoga in Nieuwegein organiseert zaterdag 23 augustus een optreden van buikdanseres Hadhyr gevolgd door een workshop ‘Kennismaken met buikdans’.

Buikdansen komt voort uit een eeuwenoude traditie in Arabische landen waar ze werd gebruikt om bij verjaardagen, bruiloften en geboorten de feestvreugde te verhogen. Buikdansen is niet alleen fascinerend om te zien en te doen het werkt ook heel ontspannend. Daarnaast wordt door de bewegingen het hele lichaam soepeler en de spieren steviger. De combinatie van bewegen en muziek maakt de zintuigen scherper, mentale kracht en emoties sterker. Het programma op zaterdag 23 augustus ziet er als volgt uit:

Van 12.00 tot 14.00 uur is het open huis. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in het centrum. Hier zal het nieuwe najaarsprogramma worden gepresenteerd. Van 14.00 tot 14.30 uur zal Hadhyr een wervelende buikdansshow verzorgen. De toegang hiervoor is gratis. De workshop ‘Kennismaken met buikdans’ vindt plaats van 14.30 tot 17.00 uur. De kosten hiervoor bedragen €20,00 incl. consumpties.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk