Breidag en Haakdag

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart aanstaande barst het Meeting District aan de Blokhoeve 2A in Nieuwegein uit haar voegen. Tijdens deze twee dagen vindt de ‘Breidag en Haakdag’ plaats. Een hip en kleurrijk evenement dat inspeelt op de trend van dit moment: breien en haken. Beginners, gevorderden en experts halen hun hart op met o.a. vele stands, gevarieerde workshops, lezingen en tentoonstellingen op het gebied van haken, breien, vilt en spinnen.

Bij de stands zijn alle mogelijke materialen te koop. Van wol, katoen, naalden, handige accessoires, vilt, textiel/wolverf tot patronen en boeken. Op het gebied van lezingen hebt u de keuze tussen ‘Het ontwikkelen van een (mode)collectie’ door kleding- en textielontwerpster Leslie Eisinger. Of de historie van de ‘Visserstruien’ door schrijfster en onderzoekster Stella Ruhe.

Workshops worden gegeven op het gebied van breien, haken, kleur gebruik, Engelstalige patronen, handige tips en trucs. Natuurlijk is er meer te doen zoals workshops, de patronendokter is aanwezig, een ruilhoek en het ‘Stitch ‘n Bitch Informatiepunt.’ De ‘Breidag en Haakdag’ wordt gehouden op 29 en 30 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren