Bouwgein zoekt vrijwilligers voor de Kindervakantieweek

In maart starten de voorbereidingen voor de Kindervakantieweek, die dit jaar plaatsvindt van 14 t/m 18 augustus op Bouwspeeltuin Bouwgein. De organisatie is druk op zoek naar vrijwilligers om het team dat de Kindervakantieweek organiseert, te versterken. Had de Kindervakantieweek-organisatie vorig jaar nog 4 vrijwilligers, op dit moment zijn het er maar 3 en dat is echt te weinig om de Kindervakantieweek goed op poten te zetten. Daarom een dringende oproep voor meer vrijwilligers.

‘In de periode van maart t/m augustus (tot de Kindervakantieweek) kost het mede-organiseren je als vrijwilliger zo’n 1 à 2 uur per week, dat is dus buiten de Kindervakantieweek zelf. De taken van de organisatie zijn heel divers; we zullen gezamenlijk kijken wat iemand leuk vindt om op te pakken en waar hij/zij goed in is. Op deze manier kunnen we de werkzaamheden verdelen’ aldus Bouwgein in de oproep aan onze redactie.

Vind jij het leuk om mee te denken over de activiteiten voor de kindervakantieweek op Bouwgein? Is organiseren helemaal jouw ding en kun jij goed plannen? Ben je een teamplayer, enthousiast en betrouwbaar? Dan is de organisatie op zoek naar jou! Voor vragen of om je aan te melden kun je een e-mailtje sturen naar: kvw@bouwgein.nl.

Wat wordt geboden:
– samenwerking met een hechte, enthousiaste en gezellige groep vrijwilligers
– 175 blije, dankbare en enthousiaste kinderen tijdens de Kindervakantieweek

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk