Bouwgein

Na twee jaar van voorbereidingen was het afgelopen week dan eindelijk zover. De eerste paal voor het nieuwe gebouw in bouwspeeltuin Bouwgein ging de grond in. Vanaf  nu kunnen bestuur en vrijwilligers daadwerkelijk op het terrein aan de slag. Het is de bedoeling dat het casco van het gebouw er eind december zal staan, waarna het verder door vrijwilligers met  de hulp van professionals wordt afgebouwd. 
In het nieuwe gebouw moeten allerlei activiteiten voor kinderen gerealiseerd gaan worden. Ook komt er een buitenschoolse opvang en wil men zalen gaan verhuren. Bij het gebouw wordt een terras aangelegd. Op het buitenterrein zijn onder andere een speeltuin, een stuk voor het bouwen van  hutten en tuintjes gepland. De bedoeling is dat komende zomer Bouwgein weer open zal zijn, niet alleen om de kinderen te laten spelen, maar ook om ouders en grootouders de gelegenheid te geven een kopje koffie op het terras te komen drinken. Om dit alles te realiseren is heel veel hulp nodig, financieel, in natura, door middel van materialen, en door hand en spandiensten. Men is dan ook op zoek naar met name stratenmakers, loodgieters, elektriciens en mensen die systeemplafonds kunnen plaatsen. Maar men zal zeker zo blij zijn met de hulp van iedereen die gewoon een handje wil komen helpen of dat nu voor een dagje of langere tijd is. 
Om het laatste geld voor Bouwgein bijeen te krijgen is het bestuur een actie gestart onder de naam “De laatste ton”. Bedrijven en particulieren kunnen een stukje Bouwgein adopteren voor het bedrag van 250,00 euro. Door het kopen van een speciaal voor deze actie gemaakte, puzzel adopteert de koper een driehonderdste deel van Bouwgein. Voor informatie over deze actie, maar ook over sponsoring in natura en over de vrijwillige hulp die wordt gezocht, kan men bellen met Stichting Bouwgein, telefoon 030-60 54008 of 030-60 40586 of mailen naar info@bouwgein.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk