Boekenbotenquiz

Bibliotheek Nieuwegein doet mee met de Vreeswijkse Sluizendagen. Voor alle landkabouters, zoetwatergarnalen en zeebonken is er een heuse BOEKENBOTENQUIZ. Schuimen over de zeven wereldzeeën is natuurlijk het mooiste wat er is. Maar voor iedereen die thuis moet blijven zijn er prachtige boeken vol muiterij, onbewoonde eilanden en levensgevaarlijke piraten.

Maar wat weten de kinderen van hun zeehelden als Hielke en Sietse Klinkhamer, de kleine kapitein en de vader van Pippi Langkous? Zijn ze zelf echte waterratten?

Dat kunnen ze zelf dan maar eens laten zien!

In de BOEKENBOTENQUIZ van bibliotheek Nieuwegein aan boord van TERRA NOVA worden vragen gesteld over elf bekende boeken die bol staan van stormen en onderwatergriezels. Bij elk plaatje staat een vraag met drie antwoorden (die hoeven de deelnemers dus alvast niet meer te verzinnen).

Na afloop weten we wie er wordt gekielhaald, wie is bevorderd tot lichtmatroos en wie de kapitein is geworden. Uit de goede inzendingen worden 3 winnaars getrokken. Deze winnaars mogen op zondag 15 juni 2003 mee met de 3-sluizen vaderdagvaart. De prijsuitreiking is om 16.00 uur op de Dorpsstraat.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren