Boekenborrel en cadeaus

Deze week is de Boekenweek, met dit jaar als thema ‘Gouden tijden, zwarte bladzijden’. Bibliotheek De tweede verdieping viert dit o.a. met een unieke boekenborrel op donderdag 21 maart, waar boekenliefhebbers van harte welkom zijn. In korte presentaties zullen de thrillerschrijfsters Alexandra Penrhyn Lowe, Marian Mudder, Daniëlle Hermans en Carla de Jong zich voorstellen en over hun boeken vertellen. Aansluitend bij het thema van de boekenweek ‘Gouden tijden, zwarte bladzijden’ vertelt schrijver/ historicus Anne Doedens over de canon van Utrecht in 50 vensters.

Maar er is meer! Leden van de bibliotheek krijgen (zolang de voorraad strekt) de bundel ‘Gouden tijden, zwarte bladzijden’ cadeau. In dit een boek hebben bekende Nederlanders hun mooie en minder prettiger herinneringen opgetekend.
Nog geen lid van de bibliotheek? Profiteer dan van de Boekenweekaanbieding. Elk nieuw lid ontvangt een boekenbon van 5 euro plus een voucher waarmee het Boekenweekgeschenk kan worden opgehaald in de boekhandel. Met het Boekenweekgeschenk kunt u op zondag 24 maart gratis met de trein reizen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren