‘Bij de Fortwachter’ organiseert wandelingen door Nieuwegein in de schemer

De hele maand september organiseert Bij de Fortwachter, Fort Jutphaas 1, samen met een viertal partnerorganisaties, elke vrijdagavond een wandeltocht. Door de schemer! De wandelingen zijn geschikt vanaf 12 jaar. Deelname € 10,-, incl. snack. Aanmelden verplicht als je wilt meewandelen Dat kan door een e-mail met je telefoonnummer te sturen naar: ontdekken@bijdefortwachter.nl.

Iedere wandeling voert langs een ander uniek deel van de stad Nieuwegein, en wordt begeleid door mooie muziek, prachtige avondnatuur én inspirerende pauzes. Er wordt nog drie keer gewandeld.

De eerste wandeling is al op vrijdag 13 september aanstaande. Het verzamelpunt dan is om 19.30 uur, kun je het oerbos aan de Remiseweg ontdekken met Henk van Samen Duurzaam Nieuwegein. Een week later wordt er om 19.00 uur verzameld voor een Waterliniewandeling met Henk Valkenet van de Historische Kring Nieuwegein. Op de laatste vrijdag van de maand, ook vanaf 19.00 uur, staat ‘Kijken naar Kunst’ op het programma met Louise Mastenbroek van Stichting KunstGein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren