Bibliotheek op zoek naar Nieuwegeinse auteurs

Schrijft u? Is uw boek uitgegeven of heeft u het zelf uitgegeven? En woont u in Nieuwegein? Dan is de bibliotheek in Nieuwegein op zoek naar u!

Miljoenen Nederlanders schrijven. Voor velen is dit een hobby. Sommigen lukt het om bij een uitgever binnen te komen en anderen kiezen ervoor hun boek zelf uit te geven. Bibliotheek De tweede verdieping wil een podium bieden aan alle lokale schrijvers en dichters. Dit gaat bijvoorbeeld gebeuren tijdens het ‘Nieuwegeins Peil’ dat dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt. Het ‘Nieuwegeins Peil’ is een avond in de Week van het Schrijven (6 t/m 14 september). Tijdens die avond kunnen Nieuwegeinse schrijvers zich aan stadsgenoten voorstellen, hun boek presenteren en verkopen en eventueel een schrijfworkshop geven. Ook is de bibliotheek bezig met een ‘smoelenboek’ van Nieuwegeinse auteurs en wil ze de boeken van hen graag opnemen in onze collectie.

Geïnteresseerd? Meld u aan als Nieuwegeinse auteur via info@detweedeverdieping.nu Vermeld in uw mail ook welk boek u uitgegeven heeft en bij welke uitgeverij. De bibliotheek hoort graag van u.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk