Beweegproject van start in Merwestein

Op initiatief van de Gemeente Nieuwegein is de NV Sportinrichtingen Nieuwegein in november gestart met een nieuw beweegproject. Dit project, dat wordt uitgevoerd in samenwerking met verschillende sociale partners uit Nieuwegein, heeft als doel om mensen die weinig bewegen en die het moeilijk vinden om in contact te komen met anderen, samen te laten bewegen. Vandaag, donderdag 22 december, was de gezellige kerstviering van dit nieuwe project.

Zowel de beweegactiviteit als de kerstlunch in Merwestein stonden vandaag geheel in het teken van de feestdagen. Onder de vrolijke tonen van kerstliedjes, werden in het water oefeningen gedaan. Dit voor ieder op een eigen niveau, de één kan en durft al meer dan de ander. De ervaren instructeurs hierbij houden daar goed rekening mee, zodat iedereen zichzelf zo vrij mogelijk voelt.

Tijdens de gezonde kerstlunch waren ook de Gemeente Nieuwegein en verschillende sociale partners uit Nieuwegein uitgenodigd. Zonder deze partijen had dit project nooit zo snel, en zo succesvol, kunnen starten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren