Laatste kans inschrijven Nieuwegeinse Beursvloer 2024

Wil je met jouw bedrijf, vereniging of organisatie nog meedoen aan de Nieuwegeinse Beursvloer van 7 november, dan is dit kans om je aan te melden. Op de Beursvloer leg je contacten tussen bedrijven en maatschappelijke instellingen om elkaar belangeloos te helpen. Oftewel een match te sluiten zodat we Nieuwegein samen nog mooier maken. Bedrijven die zijn betrokken bij Nieuwegein kunnen deelnemen aan dit informele netwerkevenement en zo invulling geven aan hun SROI. Maatschap-pelijke organisaties en verenigingen dienen wel in Nieuwegein gevestigd te zijn.

Suggesties voor vraag & aanbod
Er komen nog steeds aanmeldingen binnen, maar opvallend is dat de verhouding bedrijven (aanbod) versus maatschappelijke organisaties (vraag) nagenoeg in balans is, wat het matchen natuurlijk ten goede komt. De (voorlopige) deelnemerslijst vind je op de website van Samen Nieuwegein.

Mocht je het moeilijk vinden om te bedenken wat je zou kunnen vragen of aanbieden dan zijn hier enkele suggesties: Denk bijvoorbeeld aan extra handjes om te helpen bij een evenement, hulp bij het maken van een eenvoudige flyer, aanbieden van overtollige, maar bruikbare materialen, inrichtingsadvies voor een sportkantine of het geven van een clinic. In alle gevallen moet de vraag ook gevolgd worden door een tegenaanbod. Op de website staan nog meer suggesties voor vraag en aanbod. En als je er niet uitkomt, neem dan gerust even contact met Samen voor Nieuwegein op!

Pubquiz
Burgemeester Van Beukering opent 7 november 2024 om 16.00 uur de Beursvloer en daarna kan er worden gehandeld. Om 17.30 uur is de Beursvloer afgelopen en maakt wethouder Bamberg het eindresultaat bekend. Tussentijds is er ook een korte pubquiz, waar het winnende team een etentje met de burgemeester wint!

Over Samen voor Nieuwegein
Samen voor Nieuwegein is vooral bekend van NLdoet (in maart) en de Beursvloer (in november). Daarnaast organiseert Samen voor Nieuwegein, tegenwoordig onderdeel van Movactor, ook bijeenkomsten om maatschappelijk belangrijke onderwerpen te belichten. Eerder was daar bijvoorbeeld een bijeenkomst over Laaggeletterdheid en 24 september jl. over Armoede op de Werkplek. Ook in 2025 staan al enkele interessante onderwerpen voor bedrijven en maatschappelijke organisaties op de agenda. Alles met als doel om een hechtere samenleving te creëren door in de lokale gemeenschap verbindingen te leggen.

Beukering Beursvloer

Burgemeester Van Beukering opent op 7 november de Nieuwegeinse Beursvloer. Aanmelden kan deze week nog. Foto: Fototeam KenM

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk