Benzinedieven veroorzaken ongeval

De politie heeft op dinsdagavond 3 januari een 21-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij tanken zonder te betalen en het veroorzaken van een verkeersongeval met een auto met gestolen kentekenplaten. De politie is nog op zoek naar de andere betrokken verdachten.

Die avond rond half acht vindt op de Taludweg een verkeersongeval plaats. Een auto rijdt door rood en ramt hierbij twee andere auto’s. De vier inzittenden van de door rood gereden auto stappen uit en rennen weg in de richting van de wijk Galecop. Gelukkig raakt bij de aanrijding niemand gewond. Enkele minuten later krijgt de politie een melding over diefstal van benzine bij het tankstation aan de A.C. Verhoefweg. Vermoedelijk gaat het om dezelfde auto.

In de omgeving treffen agenten een verdachte man aan. Uit onderzoek blijkt dat hij vermoedelijk bij het ongeval en de diefstal betrokken is. De verdachte is 21 jaar en woont in Utrecht. De agenten houden hem aan. Hij moet voor verhoor mee naar het politiebureau. Op de auto zaten gestolen kentekenplaten. Deze vindt de politie later terug. De politie zet het onderzoek voort.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren