Ben je ondernemer in Nieuwegein? Geef dan je mening!

Ben je (zelfstandig) ondernemer in Nieuwegein? Nieuwegein is een bedrijvige stad in een sterke regio. Zo zijn er in Nieuwegein maar liefst 6700 bedrijven gevestigd en bijna 5000 zelfstandige ondernemers (zzp’ers) actief. Volop ondernemerschap dus. De stad groeit en is volop in ontwikkeling en dat biedt kansen voor jou als ondernemer. Kansen op groei en nieuwe business.

Samenwerking is één van de sleutels tot zakelijk succes. Met andere (zelfstandige) ondernemers, maar ook met de gemeente en partners zoals onderwijsinstellingen. De Nieuwegeinse ondernemers op de foto, Wilco Polet van Innovam | De grootste opleider in mobiliteit, Martijn Koenders van Pally Biscuits B.V. en Gonneke Prak, beeldend kunstenaar sluiten zich hier graag bij aan en willen het ondernemend netwerk van Nieuwegein verder versterken.

Hoe kunnen we vanuit Gemeente Nieuwegein onze communicatie, dienstverlening en samenwerking blijven verbeteren? We zijn benieuwd naar jouw mening. Vul je de digitale enquête in? Alvast veel dank voor je medewerking.

Je vindt de digitale enquête hier op LinkedIn. Het invullen kan tot en met dinsdag 28 november en duurt ongeveer 5 minuten. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Esther Morren, adviseur ondernemers. Zij is bereikbaar op 06-27450417 of per e-mail op ondernemen@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren