Katern

Avond van de Raad op 18 maart

Op donderdag 18 maart is er weer een digitale Avond van de Raad. Publiek kan helaas niet worden toelaten, online ben je van harte welkom om live mee te kijken vanaf 20:00 uur. De volgende onderwerpen staan onder andere op de agenda:

Raadzaal:

  • Raadsvoorbereidend: Strategische mobiliteitsvisie (20:00 uur)
    Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met de Mobiliteitsvisie Nieuwegein 2030, deze uit te werken in een mobiliteitsprogramma en de uitvoering ervan te starten.
  • Raadsvoorbereidend: Definitieve Omgevingsvisie (21:35 uur)
    Het college vraagt de gemeenteraad in te stemmen met de Omgevingsvisie Nieuwegein, de beantwoording van de zienswijzen daarover vast te stellen en de Structuurvisie Nieuwegein in te trekken.
  • Te bekijken via www.nieuwegeinseraad.live/stream1

Zaal 008:

  • Dialoog College met de Raad: open dialoog tussen Raad, de ASD en College over ontwikkelingen in Sociaal Domein (20:00 uur)

De fracties GroenLinks, SP en PvdA willen graag het gesprek aangaan met de ASD (Adviesraad Sociaal Domein), college en raad over het ongevraagde advies van de ASD, waarin een aantal belangrijke aanbevelingen worden gedaan. De fracties horen graag van het college in hoeverre zij de geschetste problematiek herkent en de mate van effectiviteit en uitvoerbaarheid van de aangedragen aanbevelingen door de ASD.

Tot slot
Klik hier voor de volledige agenda en alle vergaderstukken van de Raadzaal en alle vergaderstukken van de Zaal 008.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk