Automobilist gewond

Op donderdag 26 september raakte een automobilist gewond bij een aanrijding.

Rond 09.20 uur reed een 28-jarige automobilist uit Utrecht over de de Zuidstedeweg, komende uit de richting van de Weg naar de Poort en gaande in de richting van de Luifelstede-Kapittelstede. Hij reed door groen verkeerslicht de kruising op en sloeg linksaf. Op dat moment reed een 39-jarige automobilist uit Zeist over de Zuidstedeweg, komende uit de richting van de Voorstede en gaande in de richting van de Weg naar de Poort. Hij reed door rood verkeerslicht eveneens de kruising met de Kapittelstede op. Hierdoor ontstond tussen beiden een aanrijding.

Door de aanrijding verloor de Zeistenaar de macht over het stuur. Hij reed door de berm, over het trottoir, raakte een geparkeerde auto en kwam vervolgens tegen de gevel van een bedrijf aan de Luifelstede tot stilstand. De Utrechtse automobilist reed na de aanrijding een verkeersbord uit de grond en dit vloog tegen hetzelfde bedrijfspand aan de Luifelstede.

De Zeistenaar is met hoofd- en knieletsel per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht en is daar ter observatie opgenomen. De drie betrokken auto’s zijn weggesleept. De pui van het bedrijf aan de Luifelstede raakte beschadigd.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren