‘Anoniem en beneden alle peil’

In een reactie op de inleiding bij het stuk van 11 februari j.l. over het ontslag van wethouder Verbeek, (lees hier het redactionele stuk) heeft GroenLinks Nieuwegein de redactie van De Digitale Stad Nieuwegein gevraagd hun reactie te plaatsen.

Ze vonden bovenstaand stuk ‘beneden alle peil en te gek voor woorden’. ‘Afgezien van de spelfouten, onwaarheden en verdachtmakingen worden op één rij gezet om dit bericht geplaatst te krijgen’. ‘Is het stuk anoniem ?’ ‘Is het van de redactie van PEN ?’ ‘Wie neemt eigenlijk de verantwoordelijkheid voor dit stuk ?’

Over de verantwoordelijkheid kunnen we kort zijn, dat is De Digitale Stad Nieuwegein natuurlijk zelf, maar iedereen mag zeggen wat ze wil bij De Digitale Stad Nieuwegein mits de nettiquette toegepast. Spelfouten konden we niet ontdekken maar het interpreteren van een verhaal, dat is voor iedereen weer anders. Lees hier de reactie van GroenLinks op het stuk en wilt u reageren stuur dan uw reacties naar de radactie van De Digitale Stad Nieuwegein.

Overigens is maandag 3 maart j.l. een geheime vergadering gehouden over de Binnenstad en daarmee de gemeentewet overtreden, aldus de bestuursdeskundig B. Vis. Wij zeggen niets over achterkamer politiek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren