Amivedi geeft zomertips

De zomer is begonnen en veel mensen gaan op reis. Er komen veel meldingen van mensen die op het dier van een ander passen en het dier kwijt zijn. Er zijn katten die zich ontheemd voelen, omdat de huisgenoten met vakantie zijn. Voor vele dieren is dit dan ook geen prettige periode. Ook na de vakantie komen er geregeld meldingen van dieren die zoek zijn. Het is ook mogelijk dat katten na thuiskomst van de huisgenoten zich beledigd gedragen of zelfs weglopen. Dit trekt na een aantal dagen wel weer bij.

Soms mogen dieren mee op vakantie wat erg prettig is. Maar ook dan kunnen ze ontsnappen. Probleem is dan echter wel dat ze de omgeving niet kennen. Amivedi adviseert u om uw dieren een halsbandje met een adrespenning om te doen met uw telefoonnummer daarop. En zeer belangrijk is om uw dier te chippen en te registreren. Controleer nog even voor uw vertrek of het adres en telefoonnummer van de microchip nog kloppen, dit kunt u doen op de website www.chipnummer.nl, ook als u of het dier thuis blijft. Want door het mooie weer ontsnappen er ook veel dieren door een openstaande raam of deur. Meer tips leest u op onze website www.amivedi.nl.

Bent u uw huisdier kwijt of heeft u een dier gevonden? Neem dan contact op met Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674 of mail naar nieuwegein@amivedi.com. Amivedi Nieuwegein wenst u een fijne zomer.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren