Afzwemmen ABC bij Aquarijn

Zaterdag 19 april hebben in zwembad Merwestein kinderen afgezwommen voor hun A, B en C diploma’s. Daarnaast waren er twee kandidaten die mee hebben gezwommen voor het certificaat ‘samen op examen C’. Op de dag voor Pasen was het lekker druk op de tribune. Veel familieleden, vrienden en kennissen hadden de moeite genomen om te komen kijken naar de verrichtingen van de kandidaten. Men was vol lof en regelmatig klonk dan ook een applaus voor de kandidaten. Na afloop was er even tijd om te spelen. De beoordelaars konden even overleggen en hadden na afloop de volgende mededeling: Allemaal geslaagd! De volgende kinderen zijn geslaagd:

A-diploma: Steijn van der Bruggen, Younes Dibani, Dinn van Erven, Janello Giskus, Lente van Halem, Marijn Kleine, Pascal Marissen, Chiara Merrill, Zier Swets, Jonathan Tromp, Djesley van Vliet en Vincenzo van Zanten.

B-diploma: Maureen van Amersfoort, Jazzlyn Baasaron, Remco Goené, Dean van der Hoeven, Floortje Huls, Jayden van Hulzen, Rose Ibata, Lars Jacobs, Roos van Kleef, Swen van Luijn, Sofie Platje, Vincent Pool, Owen Rietveld, Mike Roggema, Milan Soesbergen, Jordi Walet en Alexander Wehl.

C-diploma: Roos Jongmans en Thom van Wijk. Voor het certificaat Samen op examen C zijn geslaagd: Ger de Bruijn en Marinus van Wijk.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren