Afrikaanse avond met Wofa

Meesterdrummers, mooie danseressen, opzwepende ritmes, acrobatiek, ontroerende zang, kleurrijke kleding en een wervelende show. De nieuwe show van WOFA , ‘Percussie en dans uit Guinee’, zorgt op woensdag 17 december in Theater De Kom voor een avond vol Afrikaans vuurwerk.

De zeven meesterdrummers en drie danseressen van WOFA, wat ‘come along’ betekend, komen met een nieuwe bruisende show vol daverende Afrikaanse ritmes. Tijdens de show wordt gebruik gemaakt van zeer bijzondere kostuums en veel verschillende percussie-instrumenten. Van uitgeholde boomstammen tot de djembé. De drummers en dansers zijn afkomstig uit verschillende delen van het West-Afrikaanse land Guinee. De groep is in artistiek opzicht een van de meest vooraanstaande ensembles van dit land. Tevens treedt ze al vele seizoenen succesvol op in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

Voorafgaand aan de voorstelling, vanaf 19.15 uur, is er in de foyer live muziek van zanger/gitarist Matondo Vatondo. Om de smaak te pakken te krijgen zijn er Afrikaanse hapjes in de theaterfoyer. Deze voorstelling maakt deel uit van het Multi Kleurenfestival dat van 14 t/m 21 december in Nieuwegein plaatsvindt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk