Activiteiten krokusvakantie voor de jeugd

In de krokusvakantie, van 17 tot en met 21 februari, organiseren de combinatiefunctionarissen van de gemeente Nieuwegein voor alle jeugd in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar weer leuke en sportieve activiteiten. Zo kunnen kinderen tussen de 8 en 12 jaar zich op maandag 17 februari in Sport- en Evenementencomplex Merwestein vermaken met Volleybalspelen.

Ben je tussen de 4 en 6 jaar oud? Dan zijn de Kleuterspelen op dinsdag 18 februari iets voor jou. In de sporthal van Sport- en Evenementencomplex Merwestein zijn allerlei originele spellen en activiteiten georganiseerd. Kinderen van 4 tot 12 jaar maken op een leuke manier kennis met de judosport in het Sportcentrum Comby Sport op woensdag 19 februari.

De week wordt afgesloten met Zwemspelen, een combinatie van verschillende watersporten in het zwembad van Merwestein. Ben je tussen de 6 en 12 jaar en met zwemdiploma A op zak? Meld je aan!

Alle activiteiten vinden plaats in de week van 17 t/m 21 februari. Deelnemen aan de activiteiten kan voor € 1,- per persoon/per keer. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten, tijden en om je in te schrijven op www.merwestein.nl/sport-en-spel (CF).

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren