Aanplakgeweld heel gewoontjes

Door het grove aanplakgeweld van de politieke partijen in Nieuwegein zou je het haast niet zien, maar dat Nederland vergrijst is duidelijk en kun je hier meer lezen over de ‘baby boom’.

Wat heeft dat nu met Nieuwegein te maken hoor ik u denken. Maar valt het u niet op dat steeds meer aanplakpamfletten de lantaarnpalen, verkeersborden of andere openbare voorzieningen sieren met de aankondigingen van komende Sara’s en Abrahammen? Een traditie die al zo oud is en de komende jaren explosief uitgevoerd zal gaan worden.

Door navraag bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Nieuwegein blijkt dat er dit jaar 536 mannen en 568 vrouwen de 50 bereiken. In Nieuwegein staan precies 13.053 lantaarnpalen wat betekend dat iedere lantaarnpaal maximaal 4 keer per jaar beplakt kan worden uitgaande van 40 beplakkingen per verjaardag.

Het aanplakgeweld van de politieke partijen verdwijnt na 6 maart aanstaande gewoon weer, terwijl een beetje lantaarnpaal in Nieuwegein voor het leven getekend blijft met plakband of lijm totdat de schilder weer eens langskomt. We hebben het nog niet eens gehad over 40 jarigen of jubilea.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren