Aannemingsbedrijf Van den Heuvel koopt kavel op Het Klooster

Van den Heuvel Aannemingsbedrijf kiest voor vestiging op bedrijvenpark Het Klooster. Deze stap betekent meer ruimte en mogelijkheden voor ontwikkeling in de komende jaren. Vanmiddag zetten directeur Geert van den Heuvel en wethouder Johan Gadella een handtekening onder de koopovereenkomst voor een kavel van 8.934 m2 op Het Klooster. Hiermee worden de plannen voor verhuizing concreet. De bouw van het nieuwe bedrijfspand start in januari 2017. Het aannemingsbedrijf verwacht eind 2017 haar intrek te nemen in het nieuwe bedrijfspand.

‘Door toenemende activiteiten voor onze klanten, waren wij op zoek naar een nieuwe grotere locatie. Bedrijvenpark Het Klooster kwam bij ons naar voren als de meest ideale locatie als steunpunt voor de uitvoering van onze werkzaamheden. Het is een zeer centraal gelegen terrein in ons werkgebied Midden Nederland. Daarnaast sluit het goed aan met onze andere vestigingen, waarbij Nieuwegein als ‘drielandenpunt’ in de as ligt van Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland. Ook is de locatie uitstekend bereikbaar met een directe verbinding van de A27, van waaruit je alle richtingen van Nederland op kunt’, zegt directeur Geert van den Heuvel.

Het bedrijf in infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie heeft vestigingen in heel Nederland waaronder twee bedrijfspanden in Plettenburg-De Wiers in Nieuwegein. Van den Heuvel kiest opnieuw voor Nieuwegein en gaat verder op één grote locatie. Wethouder Johan Gadella van Economische Zaken: ‘Van den Heuvel is het eerste bedrijf dat zich in het net bouwrijpe Het Klooster-zuid vestigt. Een gerenommeerd familiebedrijf met 500 werknemers voor diverse vestigingen in het land. Vanuit de nieuwbouw in Nieuwegein gaan zo’n 150 mensen werken. Groei, ligging en uitstekende bereikbaarheid zijn de kernargumenten voor deze ondernemer om te kiezen voor Het Klooster. Ik wens dit sterke familiebedrijf heel veel succes in Nieuwegein.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren