Aan wie geeft u een Pluim ?

Bent u al langere tijd ziek en wordt u goed verzorgd door een familielid, vriend(in) of buur? Of kent u iemand die veel zorg besteed aan een lichamelijk of geestelijk beperkte medemens? Meld die persoon dan aan voor de Mantelzorg Pluim!

Mantelzorgers zijn de pijlers van onze gezondheidszorg. Vanuit hun persoonlijke betrokkenheid zetten zij zich vaak langdurig in voor een ander. Daarom worden zij één keer per jaar, op 10 november, in het zonnetje gezet. Dan is het de landelijke Dag van de Mantelzorg. In Nieuwegein wordt dit jaar een Pluim uitgereikt aan een aantal mantelzorgers.

Kent u iemand die zo’n Pluim verdient? Geef dan zijn of haar naam, adres en telefoonnummer door aan het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein en vertel waarom u vindt dat hij/zij de Pluim moet krijgen. Aanmelden kan schriftelijk tot 1 november bij het Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein, t.a.v. Els Ingelse,
e-mailadres: e.ingelse@vitrascmd.nl of per post: Postbus 1235, 3430 BE Nieuwegein. Let op! Vrijwilligers en professionele krachten zijn geen mantelzorgers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren