34e Internationale Beatlesdag in Nieuwegein

Paaszaterdag 30 maart houdt Beatles Unlimited alweer haar 34e Internationale Beatlesdag in Nieuwegein. In ‘t Veerhuis aan de Nijemonde in Nieuwegein zuid kunnen Beatles fans snuffelen op een Beatlesmarkt vol memorabilia en zijn er twee DVD programma’s met uniek Beatles en solo beeldmateriaal. ‘One After 909’, een in Beatles gespecialiseerde Nederlandse coverband, zal live muziek ten gehore brengen. Richard Starkey (Starr) van voor het Beatlestijdperk zal een quiz houden.

Op de Beatlesdag in Nieuwegein is ook aanwezig Steve Holley , Holley was drummer in Paul McCartney’s band Wings, tussen 1978 en 1981. (Back To The Egg en Concerts for Kampuchea en McCartney II periode). Speelde live met en is te horen op albums van Joe Cocker, Elton John, Denny Laine, Laurence Juber, Kikkie Dee en Benny Gallagher en anderen.

Steve Holley zal op Paaszaerdag ook twee interviews geven. Het eerste interview gaat over zijn periode met Paul McCartney’s Wings en zijn carrière. Tussen de interviews door zal hij zijn solo CD The Reductant Dog signeren. Het tweede interview is gecombineerd met samples & riffs op drums en een uitleg over Paul McCartney’s drummen. In de finale van ‘One After 909’ zal hij meespelen met enkele Beatles en Wingssongs. De Beatlesdag wordt gehouden van 10.00 uur tot 17.30 uur en de entree is € 15,00.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren