21e IJsselsteinloop

Op zaterdag 7 juni organiseert het personeel van het politiedistrict Lekstroom, waar Nieuwegein onder valt, voor de 21e achtereenvolgende keer de IJsselsteinloop. Deze wedstrijd heeft inmiddels zijn plaats in de loopwereld ingenomen en mag de organisatie zich verheugen op een steeds groter wordende belangstelling. Jaarlijks vinden ongeveer 1.400 deelnemers hun weg naar IJsselstein.

Er wordt gelopen over een snel en wisselend parcours, deelnemers kunnen een keuze maken over twee loopafstanden, namelijk een kwart en een halve marathon, langs het parcours staan diverse verzorgingsposten met drinkwater, sportdrank en fruit. Ook een EHBO-post is aanwezig.

Op een beveiligd parcours van circa twee kilometer wordt een speciale jeugdloop georganiseerd waaraan alleen leerlingen van de IJsselsteinse basisscholen die aangesloten zijn bij de regionale schoolsportcommissie aan mee mogen doen, zij kunnen zich vooraf inschrijven op school.

Start jeugdloop vanaf 12.30 uur op de Overtoom, inschrijving via school. Start kwart marathon om 13.35 uur op de Overtoom, sluiting inschrijving om 13.20 uur. Start halve marathon om 14.00 uur op de Overtoom, sluiting inschrijving om 13.45 uur. U kunt zich ook online (voor)inschrijven via de web-site www.ijsselsteinloop.nl. Inschrijven kan ook op 7 juni bij het wedstrijdsecretariaat in het Fulcotheater Overtoom 3 te IJsselstein.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren