Filmvertoning ‘Perfect Days’ in het Dorpshuis

Op vrijdag 18 oktober wordt in het Dorpshuis in Vreeswijk de film ‘Perfect Days’ vertoond. Er is een middagvoorstelling (13.30 uur) en een avondvoorstelling (19.30 uur). Bij de avondvoorstelling is er een explicateur aanwezig die de film kort inleidt. Ook is er na de avondvoorstelling ruimte om na te praten onder het genot van een drankje (op eigen kosten).

Over de film ‘Perfect Days’
Hirayama is een tevreden man met een eenvoudig leven als schoonmaker van openbare toiletten in Tokio. Hij leeft teruggetrokken, zonder vrienden en is vrijwel onzichtbaar voor de mensen om hem heen. Naast zijn monotone leven weet hij schoonheid te vinden in muziek, boeken en bomen die hij fotografeert. Onverwachte ontmoetingen onthullen steeds meer over zijn verleden. Deze ontroerende film leert je opnieuw te genieten van mooie en eenvoudige dingen in het leven. Winnaar van de prijs voor Beste Acteur tijdens het Filmfestival van Cannes.

De entree is € 5,- (N-pashouders betalen € 2,-). Aanmelden kan via info@fortvreeswijk.nl of door te bellen naar de beheerder: 06-21664918. Geef bij aanmelding s.v.p. aan op welk tijdstip je komt kijken.

Het Filmtheater vindt maandelijks plaats. Vrijdag 22 november is de film Barbie te zien in een avondvoorstelling tijdens de Lustrumweek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk