1001 ideeën op de Nationale Fietsvakantiebeurs

Voordelig, flexibel, weg wanneer je wilt, actief ontspannen. Het zijn maar enkele termen die passen bij een fietsvakantie. Zeker onder 45-plussers heeft vakantie op de fiets de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen.

De 22e Fietsvakantiebeurs die op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2004 in sport- en evenementencomplex Merwestein in Nieuwegein wordt gehouden, geeft een compleet beeld van de mogelijkheden die vakantie met de fiets biedt.

Van een vakantie op je zelf gemaakte vouwfiets tot en met fietsen in de buurt van Groningen en van de nieuwste trends op fietsgebied tot een toertocht door de Rocky Mountains; je kunt het zo gek niet bedenken of het is in Nieuwegein te ontdekken. Een centraal thema op de beurs vormen de mogelijkheden voor een semi-georganiseerde fietsvakantie in Europa, zoals de Rallarvegen door Noorwegen, fietstochten in het Loiredal of de fietsroute langs de Donau, waarbij deelnemers de terugtocht met een klassieke radarboot afleggen. Traditioneel vindt op zondag de verkiezing van de VakantieFiets 2004 plaats.

De Nationale Fietsvakantiebeurs wordt gehouden op zaterdag 31 januari en zondag 1 februari, van 10.00 tot 17.00 uur in sport- en evenementencomplex Merwestein in Nieuwegein.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren