Video: Speciale fiets voor Danilo

Vanmiddag kreeg Danilo een bijzondere elektrische fiets uit handen van Marco Verhagen van de firma Gazelle bij fietsenwinkel Miltenburg aan de Moerbeigaarde. Danilo kan moeilijk op een normale fiets rijden vanwege een bepaalde vorm van een spieraandoening. Hierbij heeft hij sterk behoefte aan elektrische ondersteuning. De actie is opgezet samen met de stichting ‘Spieren voor spieren’ en fietsenwinkel Miltenburg uit Nieuwegein.

De e-bike maakt het dagelijks leven van kinderen met een spierziekte aanzienlijk gemakkelijker en prettiger. Met dit populaire fietstype kan een kind langer blijven fietsen en is zelfs deelname aan een sportief evenement gewoon mogelijk. Ook nemen de sociale contacten toe. Het is daarom dat Koninklijke Gazelle Danilo blij maakt met een fonkelnieuwe Balance C7 HF. Daarnaast doneerde Miltenburg tweewielers 250 euro aan de stichting ‘Spieren voor Spieren’, maatschappelijk partner van Gazelle.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel was ter plekke om alles voor u in beeld te brengen. Klik op het videocameraatje hieronder voor de video.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren