Verkiezingstour door Nieuwegein

Wat moet de gemeente volgens u aanpakken in uw wijk of in Nieuwegein? Grijp nu de kans om uw mening te laten horen. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart gaat de Verkiezingstour van de bibliotheek langs de Buurtpleinen in Nieuwegein. Elke tweede dinsdagavond van de maand bezoekt een wethouder samen met een lokale politicus een Buurtplein om kort te vertellen waar de gemeente zich de afgelopen vier jaar op gericht heeft. Daarna gaan ze met u in gesprek te gaan over wat er in uw wijk leeft. De Verkiezingstour eindigt op dinsdag 13 maart met een Verkiezingsdebat in De Kom.

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 14 november aanstaande op Buurtplein Zuid met wethouder Hans Adriani (PvdA) en fractievoorzitter Schouten van GroenLinks en begint om 20.15 uur. Eén van de onderwerpen zal de toekomst van Parkhout zijn; moet hier gebouwd worden of moet dit bewaard blijven voor recreatie? De toegang is gratis. Aanmelden: actie@detweedeverdieping.nu o.v.v ‘Verkiezingstour.’

Eén gedachte over “Verkiezingstour door Nieuwegein

  1. Natuurlijk moet het park blijven voor recreatie en zelf dat nog uitbreiden. Daarom moet er maar eens een storm door de gemeente komen met andere mensen die voor de bewoners van Nieuwegein opkomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren